Încă 5 zile de campanie

Suntem pe ultima sută de metri în procesul de colectare a cutiilor cu cadouri.

Deja putem afirma că avem mai multe cutii decât anul trecut. Acest fapt ne bucură foarte mult, pentru că vom ajunge la mai mulți copii care așteaptă o minune de sărbători. Și această minune o facem noi împreună!

afis-cutia-cu-pantofi-2

Ținem să venim cu câteva precizări, așa cum ne parvin multe mesaje cu aceleași întrebări.

  1. Cutiile aduse de voi NU SE DESCHID de către organizatori. Noi mergem pe bunul simț al donatorilor și nu verificăm conținutul cutiei. Sperăm că toată lumea a respectat condițiile: fără alimente perisabile (iaurt, mandarine, banane, dar și că toate lucrurile puse în cutie SUNT NOI. Vă rugăm foarte mult să țineți cont că aceste donații vin ca și cadouri, nu simple donații, respectiv lucrurile din cutii ar trebui să fie noi. Și nu uitați să lipiți pe cutie o foaie pe care scrieți pentru cine este cutia cu daruri (fetiță sau bîiat, și vârsta).
  2. Toate cutiile cu cadouri VOR AJUNGE LA COPII. Nu la directori, nu la profesori, nu la educatori, dar la copii. Ideea campaniei „Cadoul din cutia de pantofi” este oferirea unui cadou pentru un copil defavorizat, căruia i se spune că acest cadou a fost pregătit de un alt copil special pentru el. VEDEȚI AICI toate pozele de anul trecut, unde copiii stau cu cutiile în brațe (cu o mică excepție – la un centru nu ne-a permis să facem poze).
  3. Copiii care vor primi cadouri vor ști că acest cadoul NU ESTE DE LA MOȘ CRĂCIUN, dar de la un alt copil care la pregătit special pentru el. Astfel, vom educa o generație sănătoasă – pe de o parte, copiii care pregătesc cadouri pentru semenii lor, și pe cealaltă parte – copiii care primesc cadouri pregătite de alți copii, astfel fiind convinși că toți copiii sunt egali!!!

 

Au mai rămax exact 5 zile de campanie, când mai așteptăm cutiile voastre cu daruri în oricare local TUCANO sau OLIVA. 

Și nu uitați că toți copiii trebuie să primească cadouri, în special de Revelion! 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s