Și tu poți!

A mai rămas o săptămână de campanie, timp în care noi, ca și organizatori, ne-am propus să adunăm cât mai multe cutii cu cadouri. În tot acest timp am încercat să facem liste, să împărțim, să găsim cele mai triste cazuri, ca în data de 23-24 decembrie să ajungem la copiii la care Moș Crăciun a venit cam rar, sau deloc (sunt și așa cazuri).

La moment, avem o listă preventivă și un traseu bine schițat. Dar nu contenim să sperăm că până pe data de 22 vom avea multe, muuult mai multe cutii și vom merge la cât mai mulți copii. Și cum menționăm în majoritatea postărilor pe pagina noastră de facebook – dacă doriți să mergeți personal să oferiți cadoul, sau pur și simplu doriți să mergeți cu noi și să ne oferiți o mână de ajutor – sunteți bineveniți, cu mare drag. (vă rugăm să ne contactați pe pagina de facebook și printr-un mesaj privat să ne lăsați un număr de contact).

Rebecca

Pe 23 decembrie vom începe distribuția cadourilor printr-o mică petrecere în colaborare cu partenerii noștri – rețeaua de restaurante de familie „Oliva”. Împreuna cu ei și cu multe daruri „gustoase” vom ajunge la niște copilași minunați, ca apoi să ne continuam acțiunea de distribuție a cutiilor până în seara de 24 decembrie.

Menționăm că vom avea un fotograf cu ochi ager care va prinde toate – toate emoțiile copiilor care vor primi cadouri, iar pozele le vom posta pe pagina noastră de facebook.

Vă invităm AICI, pe pagina noastră de facebook, să vedeți cum decurge campania.

 

Gabriel

Între timp, vedeți AICI un reportaj realizat de echipa știrilor Pro TV.

Dar și AICI, spotul nostru video care arată cât de simplu se face o cutie cu cadouri, dar câtă bucurie poate aduce!

Pentru că toți copiii trebuie să primească cadouri, în special de Revelion!

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s